23 Nisan ULusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.

ARKADAŞIM NEZAKET

MY FRIEND KINDNESS

Şbt

6F Hatice Nur YILDIZ 35 kg kızlar kategorisinde iller arası karate birincisi olmuştur.

7E Enes Berat ÇAVDAR 55 kg erkekler kategorisinde iller arası karate ikincisi olmuştur.

6E Emir Kaan ŞİMŞEK 37 kg erkekler kategorisinde iller arası karate ikincisi olmuştur.

Şbt

7. Sınıf öğrencilerimiz bilgisayar destekli tasarım yapıyorlar.

Şbt

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bursa'da eğitime yön verecek politikaları belirlemek ve Bursa'nın eğitim alanındaki yerel gücünü, fırsatlarını ve potansiyelini ortaya koymak üzere düzenlenen çalıştaya katıldık.

Çalıştayda; eTwinning, FCL- Yenilikçi Sınıflar, EDUSIMSTEAM, STEM ve SCIENTIX, CodeWeek, Teknofest ve Harezmi Eğitim Modeli projeleri üzerine eğitimler verildi. Çalıştay sonunda elde edilen sonuçlar Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından raporlanarak diğer okullar ve kurumlarla paylaşılması, başarılı stratejilerin yaygınlaştırılması ve diğer bölgelerde de uygulanabilirliği değerlendirilecek.

Şbt

5. Sınıf öğrencilerimiz yıl boyunca Robotik Kodlama çalışmaları yapıyorlar ve sene sonunda yaptıkları bu çalışmaları sergileme imkanı buluyorlar. Sergilenen projeler hem öğretmenlerimiz ve öğrencilermiz hem de velilerimiz için heyecan yaratmanın yanı sıra teknoloji çağında tüketen yerine üreten kişi olmaya sevk ediyor.

Ayrıntılar için linklere tıklayabilirsiniz.

Ock

Hatice Nur Yıldız isimli öğrencimiz karatede Osmangazi ve Bursa birincisi, Türkiye üçüncüsü olmuştur

Ock

Uç Bakalım kitabı yazarı Merve ERGENOĞLU bugün Anasınıfında konuğumuz oldu.Kitap sevgisini aşılamak için öğrencilerimizde etkinlikler yaptılar.

Kas

Ulu Öndermiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlamamızın 85.yılında saygı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılını öğretmenlerimizin , öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı yapıldı. Ekibiyle beraber çalışmak üzere Okul Aile Birliği Başkanı olarak Ceylan Moğul seçildi.

Ekm

Ekim ayı kodlma haftası kapsamında öğrencilerimiz ilk kodlarınızı yazdılar.

Ekm

Egzersiz yap, yaşamına hareket kat adlı çalışmadan kareler...

Ekm

Egzersiz Yap,Yaşamına Hareket Kat.