Ara

eTwinning Kitapların Şarjı Bitmez proje grubumuzun Ayasofyada Bir Gece adlı kitabın yazarı ile çevrimiçi söyleşileri var

Kas

Okulumuz eTwinnning Ulusal Kalite Etiketi aldıktan sonra şimdi de Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Bize bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Selda Mutlu'ya teşekkür ederiz.

Kas

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarımız Okul Müdürümüz Sayın Ali HASIRCI 'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Ardından öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle devam etti.

Ekm

Kitapların Şarjı Bitmez isimli eTwinning projesi öğrencileri bilgisayarsız kodlama yapıp pano hazırladılar.

Ayrıca 5.sınıf öğrencilerimiz Robotik Kodlama dersi kapsamında Mblock ve arduino ile kodlama yaptılar.

Eyl

2021 yılı bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimizi teberik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

Okulumuz ve öğretmenlerimiz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

2021 LGS'de sınavla nitelikli okullara yerleşen öğrencilerimiz.

Haz

"Evde DynEd Çalış, İlk 3 Olmak İçin Yarış"

Haz

Dyned ingilizce dil öğrenme sisteminde Osmangazi'de 3 dalda da birinci olan öğrencilerimize ve First English bölümünü tamamlayan öğrencilerimize de hediyelerini verdik.

Haz

Dyned sonuçları belli oldu. Şampiyonlar bu yıl da okulumuzdan çıktı. 3 öğrencimiz dereceye girerek bizleri gururlandırdı.

May

Öğrencilerimiz Bilişim Tenolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Selda MUTLU önderliğinde günün anlam ve önemine uygun olarak kolaj yaptılar.