Yunuseli Hacı Naciye Kanalıcı Ortaokulu

Adres
YUNUSELİ MAH. 654. SK. HACI NACİYE KANALICI ORTAOKULU SİTESİ NO: 1 OSMANGAZİ / BURSA
Vizyon
Sanatta, sporda ve akademik başarıda kendi sınırlarını aşan bir kurum olmak. Aklıselim ve kalbiselim öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda eğitim öğretim faaliyetlerinin düzenlenmesi, kurum çalışanlarına, öğrencisine ve velisine ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda hizmet sunacak çağdaş, aydın, insan ilişkileri düzenli, memnuniyeti yüksek çalışan kadrosu, ülkemizin verimliliğine katkıda bulunacak, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, geleceğe hazırlamak. İnsanımızı çağdaş ülkeler seviyesine ulaştıracak, verimli bir çalışıma yapmak
Başarılar
2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında 3 Boyutlu Yazıcı yapıldı. atölyede 3 Boyutlu tasarım çalışmaları yapılmaktadır. Ayrıca robotik kodlama sınıfında öğrencilerimiz elektronik ve programlama alanında eğitim almaktadır.
Öğlen 14:00 - 19:10
Doğalgaz Kaloriferi
5. Sınıfları İngilizce ağırlıklı hazırlık sınıfıdır.
Ulaşım
Acemler B-17 Otobüsü, Şehir Merkezinden B-29 (Şehreküstü)ve B-25 (Heykel) Otobüsleri İle Ulaşım Sağlanabilir.
19 adet minibüs ile öğrencilerimiz ulaşım sağlamaktadır.
Şehir Merkezi
Sportif Etkinlikler
2019-2020 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencimiz Mustafa AKÇA il çapında Kick Boks il 1. si oldu. 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencimiz Filiz ŞENTÜRK Tekvando il müsabakasında 3. oldu.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
etiwinning projelerimiz 3 yıldır devam ediyor. Tübitak 4006 Bilim fuarımızı ekim ayında gerçekleştirdik.
Avrupa Birliği erasmus projemiz devam ediyor